Ultom ontwerpt stoel voor thuiswerkers

Tijdens de afgelopen maanden wordt er steeds meer van huis uit gewerkt. Het besef dringt meer en meer door dat een goede werkplek belangrijk is om fysieke klachten tegen te gaan. Naast een goede en vaak compacte werkplek is een ergonomische bureaustoel heel belangrijk. Hier heeft het Italiaanse Ultom aan gedacht en een collectie voor ontwikkeld. Ultom Italia biedt een scala aan mogelijkheden voor de thuiswerkplek. Van huis uit ontwierp en produceerde deze Italiaanse fabriek altijd al meubelen voor de woonsfeer, sinds de 80-er jaren - toen de tweede generatie van dit familiebedrijf het roer overnam - werd langzaam de overstap naar kantoormeubelen gemaakt.

De kennis van het kantoor thuis heeft een speciale link naar home offices op de nieuwe website. "Bijzonder is dat er heel veel kleur- en houtcombinaties mogelijk zijn waardoor de collecties prima te matchen zijn bij een bestaande inrichting", aldus Patricia Romijn, agent het Italiaanse meubelbedrijf Ultom.

Meer informatie:
Ultom Italia
www.ultom.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.