Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interfloor brengt actuele en vernieuwende collecties op de markt

"Een van de meest in het oogspringende eigenschappen van Zaragoza is zijn zachtheid"

Vloerbekledingsfabrikant Interfloor heeft de Mystique collectie vernieuwd en brengt daarnaast een geheel nieuwe Zaragoza collectie op de markt.Zaragoza
Een van de meest in het oogspringende eigenschappen van de nieuwe tapijtcollectie Zaragoza is zijn zachtheid. "Gemaakt van duurzaam bleekmiddelbestendig Solution Dyed PES microfiber waarbij de uitzonderlijke zachte Ultra Soft zijdeglans garens samen met de hoge pooldichtheid weergaloos comfort en weldaad creëren."

"Zaragoza is een duurzame vloerbedekking o.a. door de Solution Dyed verfmethode waarbij een aanzienlijke besparing op water, energie en CO2-uitstoot wordt verkregen. Deze gesneden pool van Microfiber Ultra Soft Yarn heeft daarbij een goede warmte-isolatie wat een besparing op de energie met zich mee brengt maar vooral ook aangenaam en comfortabel is. De hoge geluidsabsorptie draagt bij aan een fijne woonomgeving."Mystique
De jaren succesvolle vintage look collectie is vernieuwd en uitgebreid met weergaloze trendy kleuren. "Mystique bruist zonder twijfel van energie en geeft een gevoel van opwinding en vreugde.
Een uiterst karaktervolle kamerbrede vloerbedekking met het vermogen om fraaie contrasten te creëren en een gegarandeerd persoonlijke touche aan het interieur te geven."

"Meegaand met de huidige en komende trends zijn er twee sets met in totaal 12 kleuren ontwikkeld. Set 1/2 Earth is samengesteld uit iets rustiger en harmonieuze aardse tinten. Van Charcoal Rust tot Balanced Sandstone, harmonieuze combinaties aansluitend op het huidige natuurlijk wonen, gebalanceerd met karakter.
Set 2/2 ‘Blossom’ is zonder twijfel vol energie! Van diep Forest Green tot Magnolia voor een behaaglijk en intiem gevoel. Kleuren die in deze tijd saamhorigheid en een stukje passie in ons leven brengen."

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project 
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
info@interfloor.nl  
www.interfloor.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven