Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Goround Interior gaat online met webshop

Goround Interior is 20 jaar geleden vanuit woonwinkel The go’round ontstaan. Begonnen met een interieurzaak in hartje Amsterdam, daarna verder gegaan als groothandel en nu naast de business to business verkoop ook een eigen webshop voor de particuliere klant.Louise Zandstra van Goround Interior vertelt: "Wij merken dat de vraag vanuit de consument steeds meer aantrekt, via bijvoorbeeld  sociale kanalen zoals Instagram en Facebook. Omdat wij wel erg vaak nee moesten verkopen dachten wij dat dit wel anders zou kunnen. Wij zijn afgelopen zomer begonnen met brainstormen over de nieuwe webshop en nu zijn we dus al live."

"De bestellingen stromen al binnen en dat terwijl we nog maar sinds afgelopen donderdag 22 oktober online zijn. Dit komt denk ik doordat mensen ons al kennen via onze social media kanalen en relaties van ons."

Goround Interior heeft een kleurenpalet met comfy basics en lichte naturellen worden afgewisseld met kleurrijke dessins en grafische prints, wat het assortiment de herkenbare en kenmerkende Goround touch geeft. Alle producten worden gemaakt met veel precisie en zijn van hoge kwaliteit.

Naast de webshop voor consumenten levert Goround Interior voornamelijk aan woonwinkels, webshops maar ook stylisten komen vaak langs in de showroom om de producten te bekijken voor bijvoorbeeld de hospitality sector. Verder heeft het label een shop-in-shop bij woonwinkels Loods 5 en Boer Staphorst.

Meer informatie:
Goround Interior
Hollandweg 7
1432 DD Aalsmeer
info@goroundinterior.nl   
www.goroundinterior.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven