Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Woninginrichter sluit na exact 58 jaar de deuren

Met de verkoop van meubels was al eerder gestopt. De laatste jaren legde het bedrijf zich vooral toe op raamdecoratie, zoals gordijnen, shutters, rolgordijnen etc. Ook voor vloeren had het bedrijf nog een ruim assortiment. Ruim drie jaar geleden werd nog gestart met de verkoop van behang en verf. Dit alles mocht niet baten, want na exact 58 jaar, op 14 november stopt Jac. van Bergeijk Mode & Wonen ermee.

Het winkelpand is te vinden aan de Grote Kerkstraat 18 in Aalburg. FOTO GOOGLEMAPS

De Wijk en Aalburgse modezaak annex woninginrichting was in handen van Arjan en Heleen van Bergeijk (broer en zus). Het Brabants Dagblad weet te melden dat al in februari van dit jaar, nog voor corona, Arjan en Heleen de handdoek in de ring gooiden, hoewel ze net uit de crisisperikelen waren. De gedachte om te stoppen kreeg een definitieve wending. "Wij hebben veel oudere mensen als klant. Dat worden er steeds minder. En de jongeren kopen via internet. Het blijft elk jaar een gevecht", liet Arjan (54) toen in genoemde krant optekenen.
Om tot de beslissing te komen hielp het dat er een mooi bod op het pand kwam, vertelt Heleen (57) acht maanden later in de winkel aan de verslaggever van het Brabants Dagblad.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven