Forse uitbreiding magazijn en showroom voor bedrijf in decoratieartikelen en woonaccessoires

"We zijn erg trots dat ons bedrijf groeit. We groeien zelfs zo hard, dat de voegen onder spanning komen te staan. Het is dan ook hard nodig dat we ons magazijn en de showroom gaan uitbreiden. Het gaat hier om welgeteld 5.000 m2 extra magazijnruimte en onze showroom krijgt er 900 m2 bij", meldt Dijk Natural Collections op LinkedIn.

"De uitbreiding gaat op zeer korte termijn van start. De planning is dat we de extra m2 al in het tweede kwartaal van 2021 in gebruik gaan nemen. Een bijzonder project waar we samen met Botec Bedrijfsruimtebouw een succes van gaan maken", aldus de woordvoerder van Dijk Natural Collections.

Dijk Natural Collections heeft meer dan 30 jaar ervaring op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment bestaat grotendeels uit eigen designs. "We gaan voor de allerbeste kwaliteitsproducten, op dat gebied doen we geen concessies", is op de site te lezen. "We signaleren de laatste trends en we reizen de hele wereld over op zoek naar nieuwe inspiratie, bijzondere materialen en vernieuwende producten. We importeren verrassende en prachtige artikelen uit landen als Indonesië, Brazilië en Thailand. Naast onze eigen collectie, creëren onze stylistes exclusieve producten speciaal voor én samen met de klant. We zorgen voor vernieuwende, commerciële, trendy en unieke collecties in de winkels!
Onze artikelen vinden hun weg naar de grotere afnemers in Nederland en Europa. De bekende tuincentrumketens behoren tot de vaste klanten."

Meer informatie:
Dijk Natural Collections
Showroom in Nederland:
Grutto 7 7741 LD
Coevorden (NL)
+31 (0)524 562 875
info@dknc.nl
www.dijknaturalcollections.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.