Werk van hem te zien in programma vtwonen Weer verliefd op je huis

MONDiART zet Johan Michielsen in de spotlight

Door een intensieve samenwerking met designers, kunstenaars, fotografen en uitgevers wereldwijd, biedt het assortiment van MONDiART talloze mogelijkheden. "Fotograaf Johan Michielsen maakt deel uit van dit netwerk van professionals, die wij in de voorgaande jaren hebben opgebouwd."

Zondagavond was zijn werk in het programma vtwonen Weer verliefd op je huis onderdeel van een make-over door stylist Frans. Hij koos twee grote kunstwerken uit het werk van Affect Fotografie. Johan is een fotograaf die de wereld rondreist nieuwsgierig naar het onbekende. "Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben mij geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn", laat Johan via zijn website aan bezoekers weten. "Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto’s waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen."

Voor zijn actie 'brillen voor Zanskar' verzamelt hij oude brillen en brengt ze vervolgens zelf naar diverse afgelegen valleien in de Himalaya. Het uitdelen van de brillen aan de lokale bewoners levert naast de vele hilarische taferelen, ook dierbare momenten op en prachtig beeldmateriaal.

Verschillende werken van fotograaf Johan Michielsen zijn in de MONDiART-collectie te vinden.Meer informatie:
MONDiART International B.V.
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
Tel: +31 40 26 27 440
sales@mondiart.com
www.mondiart.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven