Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Light & Living breidt huisshow uit met twee ruimtes en kondigt kerstevent aan

De Nederlandse groothandel voor verlichting en interieur opent eind dit jaar de complete showroom voor haar klanten waar ze de nieuwe collectie kunnen bekijken. "Nu wordt onze collectie doorgaande het jaar toch wel aangevuld, maar twee keer per jaar pakken we echt uit", laat Marielle Rooijakkers namens het bedrijf Lightmakers |  Light & Living weten.7 december start het L&L event in Noordwijk waar het bedrijf gevestigd is. "We hebben de gehele showroom omgetoverd naar de nieuwe thema`s en kleuren voor voorjaar zomer 2021. Centraal zal het thema Natural staan. Naturel tinten, natuurlijke materialen en dat dan in een modern jasje. Ook hebben we een thema gemaakt op de flexa kleur van 2021 brave ground. In dit thema combineren we die flexa kleur met noten hout en antique rose koper."
Naast de gebruikelijke ruimte heeft de groothandel voor deze openstelling van de showroom twee extra ruimtes geopend. "We gaan een routing door de showroom doen en dan kunnen we die extra ruimte goed gebruiken. En door de extra ruimte kan de afstand tussen onze bezoekers ook goed bewaard worden."
 

"Klanten en relaties worden verzocht om een afspraak te maken als ze de showroom willen bezoeken. Dit kan via de eigen accountmanager of per telefoon/email."
Voor de relaties van het Noordwijkse bedrijf is er ook een mogelijkheid om te videobellen. Dit is special gedaan om zo toch de nieuwe collectie aan klanten te tonen als ze niet willen of kunnen langskomen in verband met de maatregelen. "Voor onze buitenlandse klanten is dit prettig aangezien ze de grens niet over morgen rondom het coronavirus."

Kerstcollectie
Normaal houdt het bedrijf tegelijkertijd de presentatie van de kerstcollectie maar dit wordt dit jaar naar januari 2021 verplaatst. "Dit is een bewuste keuze geweest. Omdat Christmasworld niet doorgaat houden wij vanaf 1 februari 2021 ons eigen L&L Kerstevent. Ook hier kunnen klanten op afspraak heen komen, mits dit mogelijk is."

Meer informatie:
Light & Living | Lightmakers B.V.
www.light-living.com