Bij Van Hoecke gaan ze gewoon door

"We merken in aanloop naar het eindejaar grote toevloed aan orders"

De Belgische fabrikant Van Hoecke, ook verdeler van Blum, Orgalux en TA’OR laat weten ondanks de vernieuwde maatregelen in België gewoon door te blijven gaan. 

"Corona blijft jammer genoeg een thema waarmee we allemaal rekening moeten houden in ons dagelijks (werk)leven. Dankzij een sterk team en duidelijke interne maatregelen doen we er ook in deze omstandigheden alles aan om u van dienst te blijven", aldus Karen Coomans, contentmarketeer bij het bedrijf uit Sint Niklaas.Levertermijnen voorgemonteerde lades
"Traditioneel merken we in de aanloop naar het eindejaar een grote toevloed aan orders. Ook Blum merkt dit jaar een stijging in hun verkoop omwille van de wereldwijde lockdowns in het voorjaar. Heel wat projecten worden intussen hernomen en de vraag naar beslagproducten stijgt waardoor ze alle hens aan dek moeten zetten om alles tijdig te kunnen uitleveren.

De huidige omstandigheden met strenge quarantaineregels en resultaten van coronatesten die op zich laten wachten, zorgen er voor dat ook wij op sommige momenten een aantal collega’s in productie of logistiek moeten missen. We doen ons uiterste best om de hinder voor u te beperken, maar hou er rekening mee dat de levertermijn mogelijk iets langer is dan u van ons gewoon bent. Op de homepagina van onze website kunt u steeds de actuele levertermijn raadplegen en ook op onze orderbevestigingen krijgt u te zien wanneer u uw bestelling mag verwachten. Op die manier willen we u correct informeren zodat u uw planning hierop kan afstemmen."

Buitendienstmedewerkers blijven (digitaal) bereikbaar
"Naar aanleiding van de huidige cijfers en de nieuwe maatregelen, hebben we beslist om onze buitendienstmedewerkers maximaal thuis te laten werken. Zij komen normaal gezien op heel veel plaatsen, maar nu lijkt het ons beter om het aantal contacten te beperken. Dat doen we uit veiligheid voor hen maar zeker ook voor de mensen waarmee ze normaal gezien in contact zouden komen.

Ze blijven echter wel bereikbaar en kunnen voor urgente zaken, bv. machineproblemen, zeker nog langskomen. Wist u trouwens dat u hen via videocall kunt bereiken?

Wilt u hen een technisch vraagstuk tonen of praat het voor u gemakkelijker via video dan over de telefoon? Een afspraak maken voor een videocall kan.

Samen creëren we een veilige (werk)omgeving
"Deze week namen we intern enkele bijkomende maatregelen die ons toelaten om de werkomgeving voor onze medewerkers en bezoekers veilig te houden.

Bij het inplannen van bezoeken, beperken we ons voorlopig tot één klantbezoek per dagdeel en ontvangen we maximaal drie personen per bezoek. Naast de gekende afstands- en hygiëneregels, vragen we ook om steeds een mondmasker te dragen bij verplaatsingen in onze gebouwen. Zittend aan een tafel, op een veilige afstand en met wederzijdse toestemming kan het mondmasker afgezet worden.

We nemen deze extra maatregelen omdat we geloven dat we op die manier een veilige omgeving kunnen creëren voor zowel onze bezoekers als voor onze medewerkers."

Meer informatie:
Van Hoecke
www.vanhoecke.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven