Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Smeg brengt nieuw fornuis op de markt

Het Italiaanse familiebedrijf Smeg introduceert haar nieuwe inductiefornuis aan de branche. Dat is te lezen in een post van de fabrikant op LinkedIn.

"Met trots presenteren we ons nieuwste inductiefornuis Classici verkrijgbaar in antraciet en RVS, waarmee we zoals u van ons gewend bent design, de laatste trends en de technologie samenbrengen. De 90 cm fornuizen beschikken o.a. over Energielabel A, ECO-logic functie waardoor de aansluitwaarde gereduceerd kan worden, MultiZone en een oven met Vapor clean functie. Van industrieel, tot modern tot minimalistisch het hedendaagse design van dit fornuis maakt het een juweel in iedere keuken", aldus het bedrijf op LinkedIn.Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla. Wereldwijd is Smeg aanwezig met meer dan 16 filialen (in onder andere U.K., Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Spanje, Portugal, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Zuid Afrika, U.S.A., Australië en Mozambique), 2 verkoopkantoren in Hong Kong en Saoedi-Arabië en een uitgebreid netwerk van distributeurs.

Dankzij de bedrijfscultuur en filosofie binnen Smeg Group waarbij de nadrukt ligt op kwaliteit, technologie en design, staat Smeg op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.   

Meer informatie:
Smeg Nederland
www.smeg.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven