Jonge ondernemer vindt coronaperiode beste moment om eigen bedrijf te starten

Anastasia Pop ontwikkelde al op een jonge leeftijd haar passie voor interieur. Vanaf dat zij een kleine meid was veranderde ze graag het interieur van haar poppenhuizen. Deze passie zette zij op een oudere leeftijd voort. Ze ging de opleiding Interieur adviseur/stylist volgen aan Nimeto Utrecht. Met veel plezier volgde ze de opleiding en na vier jaar was zij officieel een interieurstyliste."Na mijn slagen besloot ik toch om een andere passie van mijzelf te gaan volgen, het toerisme", begint Anastasia Pop. "Bij het ontwerpen komen soms ook verschillende culturen kijken, leuk te combineren zo. Maar naast mijn studie bleef ik in mijn hoofd bezig met het creatieve van mijn vorige opleiding in de interieurs. Uiteindelijk heb ik besloten om voor mijzelf te gaan beginnen. Het was voor mij geen gemakkelijke stap want het zou me veel onzekerheid geven in deze tijd."

Achteraf gezien is Anastasia blij dat ze het besluit heeft gemaakt op Pop Interieurs uit de grond te stampen. "De periode waarin we zitten heb ik nog eens wat beter onder de loop genomen. Ik ben toen tot de conclusie gekomen dat dit juist de perfecte periode is om te beginnen. De winter staat voor de deur, mensen zitten veel thuis en gaan zo zien dat ze dingen anders willen in hun interieur, en daar kan ik ze bij helpen.Inmiddels heeft de jonge onderneemster al drie volledige projecten op haar naam staan. Haar portfolio wilt ze in de toekomst gaan uitbreiden met hotelprojecten. "Aanvragen van hotels en restaurants kan ik straks nog beter behandelen. Door mijn opleiding die ik er naast doe zie ik precies waar de gebreken zijn voor de toerist en klant."

Voor vragen en advies staat Anastasia altijd open en kun je haar een mail sturen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.