BerryAlloc vindt het parket opnieuw uit

BerryAlloc brengt een nieuwe collectie eikenhouten vloeren op de markt die de twee pijlers van zijn handelsmerk perfect illustreert: uitmuntende kwaliteit in combinatie met geavanceerde technologie. Deze aanpak wordt dagelijks gewaardeerd door bestekschrijvers, interieurontwerpers en installateurs.De collectie is een bewijs van de knowhow van deze Franse fabrikant. Ze werd volledig opnieuw ontworpen en is het resultaat van twee jaar researchwerk met de R&D- afdeling en verschillende partners (kleuren en afwerkingen gezamenlijk gecreëerd door een team van architecten, kleurspecialisten en ontwerpers).

Dankzij de Ultimtec-technologie weet BerryAlloc in zijn nieuwe collectie de volgende eigenschappen met elkaar te verenigen:
- De delicate, natuurlijke uitstraling van geolied parket.
- Het onderhoudsgemak, de weerstand en de duurzaamheid van vernist parket.

Ultimtec-vernis beschermt parketvloeren, bevat geen solventen of schadelijke chemische stoffen en wordt verkregen door eerst een laag aan te brengen die rijk is aan aluminiumoxide en vervolgens een uv-bestendige acryllaag. Het resultaat is een stijlvolle afwerking die de structuur en de schakeringen van het hout mooi laat uitkomen.

Daarnaast zorgt Ultimtec voor:
- Een uitzonderlijk matte afwerking om tegemoet te komen aan de grote vraag bij zowel particulieren als professionals. De matte look van de innovatieve Ultimtec- afwerkingslaag is nauwelijks te onderscheiden van die van natuurlijk hout;
- Een uitzonderlijke slijtvastheid en krasbestendigheid. De slijtvastheid van Ultimtec bedraagt meer dan 15.000 Taber CS10-omwentelingen, wat ruim boven de NF-norm ligt, die een minimum van 12.000 omwentelingen vereist;
- Een ongezien schoonmaak- en onderhoudsgemak. Het is niet meer nodig om het parket in te oliën om de oorspronkelijke schoonheid te behouden.

Nieuwe indeling volgens kleur en design
Eerst de kleur en dan de structuur kiezen, dat is de natuurlijke reflex van de consument. Deze intuïtieve benadering ligt dan ook aan de basis van BerryAllocs nieuwe collectie parketvloeren. Die bestaat uit twee delen: ‘Les Essentiels’, de vaste waarden in vloerdecoratie, en Les Exclusifs, een selectie uitgesproken en karaktervolle kleuren.
De 19 kleurtinten zijn volledig herzien en aangepast aan de verschillende markten. Les Essentiels biedt een kleurenpalet van 10 vertrouwde tinten. Hun namen zijn geïnspireerd op de schoonheid van wat de natuur te bieden heeft. Het premiumassortiment Les Exclusifs omvat 10 sterk bewerkte tinten met extra diepte- effect. De kleuren roepen beelden op van weidse ruimtes, zoals Lagune bij de wittinten, Carrare bij de beigetinten en Nature en Taïga bij de okertinten.

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.