Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

6.000 werknemers krijgen 2,8% loonsverhoging

FNV-leden die bij IKEA werkzaam zijn konden tot 16 oktober hun stem uitbrengen over het nieuwe cao-akkoord. Naar nu blijkt heeft ruim 96% ingestemd met het onderhandelingsresultaat, 3% heeft niet ingestemd en iets minder dan 1 % onthield zich van stemming. Hiermee is de nieuwe cao een feit, laat de vakbond weten.Per 1 november 2020 ontvangen de werknemers van IKEA een loonsverhoging van 2,8%, bij een goede beoordeling nog eens 0,2% en bij een uitstekende beoordeling 0.3%. De stagevergoedingen worden gelijkgetrokken en dit wordt voor alle stagiaires € 340 bruto per maand. Maaltijden worden na 18.00 uur verstrekt. 

"In de nieuwe cao hebben we protocolafspraken gemaakt met betrekking tot duurzame inzetbaarheid. Dit betekent dat we aan de slag gaan in werkgroepen en pilots met meer invloed op roosters, duurzame inzetbaarheid en een toekomstbestendige pensioenregeling. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan naar de beoordelingscyclus, de beschikbaarheid en individuele keuzemogelijkheden in arbeidsvoorwaarden. ORT bij ziekte is weer onderwerp van gesprek. We willen in de cao 2021 over al deze onderwerpen afspraken vastleggen", meldt FNV.

Bron: www.fnv.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.