Woonwinkels en tuincentra wakkeren de kerstkriebels aan

"Kerstartikelen vliegen de deur uit, dit belooft veel goeds"

Woonwinkels en tuincentra verwachten dit jaar goede zaken te doen als het gaat om het kerstseizoen. Veel van dit soort winkels hebben de kerstshow al opgebouwd. "Normaal beginnen we pas eind van de herfstvakantie maar dit jaar zijn we in september al begonnen met opbouwen", laat een woordvoerster van Intratuin weten.


Kerst bij de Intratuin in Halsteren.

Kerstartikelen en -shows worden dit jaar eerder in de winkel opgesteld met de gedachte om het klantenaantal te spreiden over een langere periode. Zo kunnen zij goed de geachte afstand bewaren onderling. Maar nu de artikelen al in de winkel staan leidt dit al tot grote verkoop. "Er zij al veel kersbomen en -accessoires verkocht. We merken goed dat mensen het eerder gezellig willen gaan maken in huis. Als het zo doorgaat moeten we opnieuw een bestelling doen, dit komt niet vaak voor. Hoe het er nu uitziet gaat kerst voor ons een succesvol seizoen worden."

Met dat succesvolle seizoen in het vooruitzicht hopen ze het jaar mooi af te sluiten. "Het is voor ons een normaal jaar geweest qua verkoop en omzet. Veel bouwmarkten en tuincentra draaiden extra maar voor ons was dit niet het geval. We hopen daarom ook dat kerst de klapper van het jaar gaat worden."

Meer informatie:
Intratuin
www.intratuin.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven