Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hml Bedding breidt stoffencollectie uit met duurzame stoffen van Woven Bottles

Beddenproducent Hml Bedding breidt haar stoffencollectie uit. Ditmaal met de stoffen van Woven Bottles. Deze materialen zijn gemaakt van gerecycled plastic, in een proces dat veel minder water en energie verbruikt en voor minder CO2-uitstoot zorgt dan de fabricage van traditionele meubelstoffen.Op het oog is Woven Bottles een stof als elke andere, maar in plaats van gewone ingrediënten worden gerecyclede PET-flessen gebruikt. De stof biedt hetzelfde comfort, dezelfde zachtheid en degelijkheid als traditionele stoffen, hetgeen voor een jarenlang tevreden consument zorgt.

Dat is volgens Hml Bedding-eigenaar Mark van de Laarschot een waardevol begrip: “Wij kiezen bij Hml Bedding uitsluitend voor goede en degelijke materialen met als doel een eindproduct te maken dat duurzaam is. Woven Bottels is dan ook een prefecte toevoeging aan onze ruime stoffencollectie.”

Meer informatie:
Hml Bedding
www.hmlbedding.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.