"Het is logisch dat je een matras moet laten rusten"

Een ouder stel heeft geklaagd over de werkwijze van een van de filialen van Beddenreus. Op het forum van het televisieprogramma Radar van Avrotros, dat met een kritische kijk consumentenzaken behandeld, laat een familielid zich hier over uit.


De betreffende winkel in Barendrecht.

"Al sinds 9 mei 2020 ben ik bezig met een garantieclaim bij Beddenreus Barendrecht", begint de gepikeerde klant. "Na veel gedoe mocht ik nieuwe matrassen uitzoeken maar dit gaven ze, na meerdere malen te vragen niet schriftelijk toe. Uiteindelijk zijn de matrassen op 8 oktober jl. bij mij bezorgd om de eerder gekochte matrassen te vervangen."

Het is de bedoeling dat de nieuwe matrassen van Beddenreus eerst 24 uur moeten rusten voordat deze gebruikt kunnen worden. Het echtpaar had aangegeven dat het dan niet mogelijk zou zijn om de oude matrassen diezelfde dag mee terug te nemen. Zij zouden dan een nacht op de grond moeten slapen. Maar de beddenzaak had aangeven en besproken met de chauffeurs dat zij de oude matrassen retour zouden nemen.

"Beddenreus laat hier een ongelooflijk gebrek aan inlevingsvermogen zien, want zeg nou eens eerlijk: wie laat zijn/haar (groot)ouders op de grond slapen?", laat de klant zich uit. De Nederlandse beddenspecialist wordt echter door andere lezers bijgestaan op het forum.  "Het is toch logisch dat je een matras moet laten rusten, hier moet je bij de aanschaf rekening mee houden." 

Een volgende laat weten: "U kunt de nieuwe matrassen wel direct gebruiken, alleen zullen ze pas volledig in vorm zijn na zo’n 72 uur.
Dus niet klagen als ze de eerste dagen nog niet lekker liggen.
Aangezien het hier een garantiekwestie betreft, kan ik wel begrijpen dat ze de “oude” matrassen gelijk weer mee terug willen nemen."

Lees hier de complete conversatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven