Luxaflex introduceert collectie Silhouette Shades

De collectie Silhouette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is opgefrist en uitgebreid met onder meer een nieuwe variant: Silhouette Shades ClearView. Dankzij de subtiele stof is er een extra helder zicht naar buiten, terwijl het interieur beschermd wordt tegen uv-straling. Voor smart home-liefhebbers is de collectie ook leverbaar met het PowerView Automation-systeem.Kristalheldere doorkijk en sfeervolle lichtregeling
De basiscollectie van Silhouette Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe stof ClearView ligt de focus juist op een heldere doorkijk naar buiten en het beschermen van vloeren, meubels en kunstwerken tegen uv-straling.

Silhouette Shades ClearView bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De kenmerkende lamellen kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid. Hiermee creëert de binnenzonwering een kristalhelder uitzicht door het raam: ideaal wanneer het maximaliseren van daglicht of het minimaliseren van kunstlicht gewenst is.Personaliseer naar eigen wens
De collectie wordt standaard geleverd met het koordloze en kindvriendelijke en gemakkelijke SmartCord-bediening, maar ook LiteRise, een eindloos koord en het smart home systeem PowerView Automation behoort tot de mogelijkheden. Er is keuze uit de nieuw toegevoegde 50 mm brede lamellen voor kleine tot middelgrote ramen en de reeds bestaande 75 mm lamellen voor extra grote ramen in verschillende commerciële tinten.

Het gemak van smart home-bediening
Wie voor de meest comfortabele en luxe bediening wil gaan, kan de Silhouette Shade koppelen aan het slimme bedieningssysteem PowerView Automation. Hiermee kun je de raamdecoratie vanaf een smartphone, Pebble Remote of via een stemassistent automatisch tuimelen, oprollen en neerlaten, op elk gewenst moment en vanaf elke plek – zelfs als je niet thuis bent.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven