COREtec Floors geïnstalleerd in gerenoveerde welness in St-Wendel

"Dat de vloer in één dag geplaatst kan worden, is voor mij een belangrijk keerpunt"

In de wellness- en fitnessclub Robinson Wellfit in het Duitse St-Wendel werd naar aanleiding van de renovatie gekozen voor de nieuwe COREtec vloeren.

Er werd ruim 800m2 COREtec Naturals Forest geplaatst in de diverse ruimtes: Fitness, Wellness, Kleedkamers, Sauna, receptieruimte en inkomhal. Er werd gebruik gemaakt van de COREtec Megastone series. Hierbij werd voor het design Canyon geopteerd.De architect van het project: “De eigenaars wilden een vloer die mooi oogde, snel te plaatsen was, geluidsdempend is en makkelijk te onderhouden. Deze voordelen hebben de vloeren van COREtec. Er werd geopteerd voor het Forest design van de COREtec Naturals collectie en voor het Canyon design van de Megastones serie. Twee topkleuren ook qua verkoop wisten de mensen van COREtec me te vertellen.”

De plaatser: “COREtec vloeren zijn gemakkelijk te installeren. We zaten met tijdsdruk omdat het Wellness en Fitness center snel open moest gaan. Met COREtec is dat geen enkel probleem. De eigenaars waren tevreden dat de bijpassende plinten en toebehoren in identiek dezelfde decoren als de COREtec vloeren konden geleverd worden.”Karl-Heinz Hausberg USFloors – COREtec: ”COREtec is bijzonder tevreden met de realisatie van dit unieke project. We hebben de laatste tijd al heel wat mooie referenties in de projectwereld, denk aan de voetbalstadia van Fortuna Sittard, Beerschot en KRC Genk, de vele hotels en restaurants en ook heel wat kantoor en schoolgebouwen.”

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.