Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabriek De Valk staat aan vooravond van automatisering, robotisering en duurzaamheid

Voor het eerst dit jaar staat Meubelfabriek De Valk als exposant op De Woonindustrie (DWI). In haar eigen nieuwsbrief blikt het bedrijf hier tevreden op terug. Naast de terugblik op de DWI dagen, gaf De Valk ook een terugblik op het regionale Werkfestival Sudwest - Fryslan.

De meubelfabriek uit het hoge noorden gevestigd in Sneek is dit jaar versneld gaan digitaliseren. Voor wie de nieuwe website bekijkt ziet gelijk waar de fabriek voor staat, meubelen met een stalen frame. "Opgericht in 1950 door twee Friese broers vanuit een schuurtje…", laat marketingmanager Cindy Klaver weten. "Het is allemaal begonnen met het maken van schaatsen, hierna zijn pas de meubels met stalen frame gekomen. We hebben dus van schaatsen stoelen gemaakt", wordt er gegrapt. "Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelen met een stalen frame. Een bedrijf dat haar roots in ere houdt met een gevoel voor Nederlands ambacht en puur vakmanschap."



"Met onze collecties proberen we met de 'standaard' oude ontwerpen een uniek design neer te zetten. Dit doen we doormiddel van het spelen met kleur en materiaal. Daarnaast ontwikkelen we ook nieuwe modellen die passen bij ons DNA."



Voor het Friese meubelbedrijf staat er veel te gebeuren. "De komende jaren willen we vooral stappen gaan zetten in de richting van automatisering, robotisering, duurzaamheid en marketing. Kortom, we zijn volop in beweging en blijven werken aan een oer Hollands product waar we als Friesenaren en ook Nederlanders echt trots op kunnen zijn." 

Meer informatie:
Meubelfabriek De Valk
Koperslagersstraat 22
8601 WL Sneek
+31 (0) 515 – 412 730
verkoop@devalkbv.com  
www.devalkbv.com