Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nisters ontwerpt geluidsarm thuiswerkbureau

Interieurontwerper Bob Nisters heeft een kleine cocon ontworpen waarin je rustig kan thuiswerken. Nu iedereen, waar mogelijk, weer zo veel mogelijk thuis moet werken tijdens de tweede semi lockdown, hoopt Bob Nisters met zijn verrijdbare en geluidsarme kleine kantoor de thuiswerkers te helpen op een creatieve manier.In zijn werkplaats aan de Herenweg 106 in Wilnis heeft Bob Nisters de laatste twee maanden periodiek aan de uitwerking van zijn idee gewerkt. Het eerste prototype is klaar: een bureau dat ingeklapt niet groter is dan 30 cm diep, 75 cm hoog en 90 cm breed. Uitgeklapt is het bureau 150 cm hoog en 75 cm diep bij dezelfde breedte. Het thuiswerkbureau is in allerlei verschillende kleuren en stoffen leverbaar.

Volledige concentratie tijdens het thuiswerken
Bob Nisters heeft dit mede bedacht om een zinvolle, creatieve en positieve bijdrage te leveren in deze lastige tijd. Hij licht zijn ontwerp toe: “Ik wil niet bij de pakken neerzitten, maar bezig blijven en op een goede manier door blijven gaan. Het is lastig om thuis rustig te kunnen werken als er van alles om je heen voor onrust zorgt. In deze cocon kun je je helemaal afsluiten en je volledig op je werk concentreren, want rust in je omgeving betekent rust in het hoofd."

Ervaring in decorbouw
Bob Nisters werkt al ruim dertig jaar als ontwerper en bouwer. Eerst voornamelijk in decorbouw voor televisie en film: Theo en Thea, kinderfilm Het zakmes, Ik mik loreland en vele ander producties. Vanaf 1995 heeft hij zich meer geconcentreerd op interieurs en dan met name voor de horeca.

Meer informatie
Bob Nisters
www.bobnisters.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven