Mobalpa haalt maximale uit beschikbare m2

In een woning is voldoende opslagruimte essentieel om de leefruimte te optimaliseren. Kleding, schoenen, boeken en andere accessoires dienen zo efficiënt mogelijk opgeborgen te worden om het overzicht te bewaren en het maximale te halen een de beschikbare vierkante meters. Zowel in de inkom als de slaapkamer is er vaak een gebrek aan ruimte en slimme opbergsystemen. Daarom biedt Mobalpa op maat gemaakte oplossingen die functionaliteit en efficiëntie combineren, zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen!

De inkomhal zet de toon
Hier wordt de toon voor de rest van de woning gezet: de inkomhal! Vaak over het hoofd gezien, speelt deze echter een sleutelrol in huis en verlangt naar functionaliteit. Ongeacht de grootte en de indeling is de inkomhal immers een strategische ruimte die even uitnodigend als functioneel moet zijn en dus slim ingericht moet worden.Verborgen opslagruimte
In de inkomhal zijn opbergkasten met schuifwanden volledig op hun plaats. Perfect om een tassen en schoenen uit het zicht op te bergen of een vestiairekast te installeren. Dankzij een plaatsing op maat passen ze zich aan elke ruimte aan. Achter de deuren schuilen ingenieuze moduleerbare opbergsystemen die de ruimte handig indelen en optimaal benutten van de vloer tot het plafond.   

Handige zitbanken
Wanneer de oppervlakte het toelaat, aarzel dan niet en kies voor een handige zitbank met opbergruimte. Dit trendy meubel creëert een gezellige hoek in de inkom waar men in alle comfort zijn schoenen aan- en uittrekt en deze meteen opgeborgen worden.Laat het licht binnen
Om de beschikbare opslagruimte in de inkom te vergroten zonder aan lichtinval in te boeten, is dubbelzijdig meubilair een dankbaar gegeven. Vooral wanneer de hal rechtstreeks uitkomt in de leefruimte. Hier wordt de keuken van de inkom gescheiden door een laag meubel die open nissen en gesloten kastruimte combineert. Aan de entreezijde kan men decoratieve accessoires uitstallen en zo de ruimte op een originele manier afbakenen. Is de beschikbare oppervlakte beperkt, dan bieden op maat gemaakte wandoplossingen met nissen of kapstokken soelaas. Erg praktisch voor het ophangen van tassen, sleutels of andere accessoires.

De trap benutten
Wanneer de inkomhal direct uitgeeft op de trap, is het een kwestie van het optimaal gebruik maken van de ruimte onder de treden. Op maat gemaakte opslagunits passen discreet onder de schuine wand en zijn geschikt voor een open of gesloten opslag.

Lees hier nog meer oplossingen van Mobalpa.

Meer informatie:
Mobalpa
www.mobalpa.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.