Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandelstak van M line gaat de landgrenzen over

Directeur Pieter-Bas Stehmann: “Deze uitbreiding is een ongelooflijk mooie stap voor ons”

DBC International, de groothandelstak van Beter Bed, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Aziatische winkeliersketen DeRUCCI, om de internationale verkoop uit te breiden. De samenwerking start met een gefaseerde uitrol van het premium merk M line in Q1 2021. 



M line ervaring naar de Aziatische markt

DeRUCCI is, met meer dan 3600 winkels in Azië, de Verenigde Staten en Europa, een van de grootste Aziatische retailers. “Deze uitbreiding is een ongelooflijk mooie stap voor ons”, aldus DBC-directeur Pieter-Bas Stehmann. “We kijken er naar uit om de M line-ervaring naar de Aziatische markt te brengen.”

Profiel
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft een collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. De producten worden op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen. 

Meer informatie:
M line
www.mline.nl 

Publicatiedatum: