Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinmeubelmerk finalist van NHN Business Awards

Het Alkmaarse designmerk Bubalou legt sinds begin 2019 de focus voor de volle 100% op het nieuwe outdoormerk en dat werpt zijn vruchten af. Eerder werd bekend dat het bedrijf genomineerd is voor de NHN Businessawards en nu wordt er naar buiten gebracht dat zij finalist zijn geworden.


Links mede-eigenaar Tom Hes en compagnon Marco Veschut.

"We zijn finalist geworden omdat we zijn opgevallen in de toch onzekere coronatijd. Dit hebben we bereikt om door te blijven gaan en niet af te wijken van onze visie en missie. Daarnaast vallen we positief op op het gebied van duurzaamheid, de vernieuwende producten van Bubalou en inspireren we anderen met hoe het merk Bubalou wordt neergezet", vertelt mede-eigenaar Tom Hes.

"We doen het met een doel om een toonaangevend outdoor merk te zijn in Europa, die voor iedereen genieten van het buitenleven leuker, makkelijker en comfortabeler maakt. 365 dagen per jaar. Maar we zijn natuurlijk erg trots en blij met deze finaleplaats. Een mooie bevestiging van hoe we bezig zijn met Bubalou." 

Stemmen op het Nederlandse Bubalou kan hier.

Meer informatie:
Bubalou
www.bubalou.nl