PMP Furniture geeft private tour door ZOOM-Inn Experience Center

Het Nederlandse PMP Furniture komt haar klanten tegemoet nu het reizen lastiger is geworden. Dit laat het bedrijf weten via een bericht op het zakelijke platform LinkedIn."Omdat reizen tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk is door het Covid-19 virus bieden wij nu live Zoom-Inn Video Meetings aan.
Zo kunt u een interactieve verkoopvergadering houden via een live videoverbinding.
We nemen u mee voor een persoonlijke rondleiding door ons Zoom-Inn Experience center om u de nieuwe collectie en nieuwe stoffen te laten zien."

Via deze weg kunnen klanten de noviteiten van het bedrijf bewonderen en de nodige bestellingen plaatsen. Om een Zoom-meeting in te plannen kan er een mail gestuurd worden naar de salesafdeling van het bedrijf.

PMP Furniture B.V.  is in 1993 opgericht en vindt zijn oorsprong in de retail. In de afgelopen 27 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende meubelfabrikant met eigen productiefaciliteiten in Polen en klanten over de hele wereld.
Maatwerk leveren op commissiebasis, tegen een competitieve prijs, is speerpunt van de bedrijfsstrategie. Een groot modellenaanbod dat zich met 700 unieke stof- en leerkleuren laat combineren, maakt het plaatje compleet.

Meer informatie:
PMP Furniture B.V. & NIX Design
Pascalstraat 13
3335 LS  Zwijndrecht
+31 (78) 6132627 (PMP)
studio@pmpfurniture.com 
www.pmpfurniture.com 
0800-4444567 (NIX)
info@nixdesign.nl 
www.nixdesign.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven