Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Extra O collection van Moooi legt uit waar die extra 'o' voor staat

Afgelopen week lanceerde Moooi The Extra O collection, een nieuwe lijn interieur- en lifestyle-accessoires, variërend van zinnenprikkelende interieurparfums, comfortabele kussens en zijden shawls tot vazen in alle soorten en maten. De extra ‘o’ in moooi staat voor het eigenzinnige en de schoonheid die terugkomen in elk Moooi-ontwerp. Met de Extra O collectie komt er een persoonlijke touch en wat extra luxe in het dagelijks leven.



Extinct Animal-kussens
"Onze Extinct Animal-kussens, uitgevoerd in streelzacht velours, stoer denim met eclectische patronen en opvallende prints, werden geïnspireerd op de unieke kenmerken van uitgestorven diersoorten. De kussens zijn in een scala aan patronen, maten en stoffen verkrijgbaar en geven uw interieur extra comfort en persoonlijkheid."

Interieurparfums
"Onze nieuwe interieurparfums (sprays en geurstokjes) zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en wekken de geuren van uitgestorven planten opnieuw tot leven. Er zijn twee geuren beschikbaar: Calli Papayan, met een boterig aroma dat zich ontvouwt tot een levendige citrusgeur, en Flabellum fern, een mix van tropisch fruit, hout en aromatische bladeren."



Delftsblauwe vazen
"De Delftsblauwe vazen van Marcel Wanders zijn een nieuwe interpretatie van dit oer-Hollandse product. De vazen worden vervaardigd bij Royal Delft, waar het schitterende Delftsblauwe aardwerk al sinds 1653 wordt gemaakt. De vazen voegen een vleugje romantiek toe aan uw interieur."

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com 

Publicatiedatum: