Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Storing in systeem bij Van Der Lelie

Bij Gordijnenatelier Van Der Lelie zijn er afgelopen week enkele storingen geweest in het systeem en de mail. Dit komt doordat Microsoft een nieuwe update heeft geplaatst. Deze update kan leiden tot het niet ontvangen van e-mails. "Ook wij hebben een aantal mails niet goed ontvangen. Inmiddels hebben wij de bevestiging ontvangen dat het probleem verholpen is", laat het bedrijf gisteren weten middels een bericht.

"Wanneer je na het mailen een bevestigingsmail met een ticketnummer heb ontvangen dan is de bestelling in behandeling genomen."

"Het is helaas niet mogelijk de verloren mails terug te halen. Wel hebben we een lijst met afzenders en een tijdsindicatie. Hierdoor weten we dat veel klanten hun vraag alsnog via WhatsApp of chat gesteld hebben."


Eigenaren Sjoerd en Herman Van Der Lelie.

"Via 'jouw persoonlijke ticketoverzicht' kan je controleren welke vragen we momenteel in behandeling hebben. Je vindt hier overigens altijd een historie van de communicatie met ons."

Atelier Van Der Lelie staat deze week haar klanten weer te woord zoals vanouds en zal de aanvragen in behandeling nemen zoals klanten gewend zijn.

Meer informatie:
Gordijnenatelier Van Der Lelie
www.vanderlelie.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven