Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Rigo komt met vernieuwde vloerafwerkingen

Rigo Verffabriek introduceert twee vernieuwde afwerkingen voor op de vloer. De Skylt Sealer en de Step Parketlak Ultramat.

Betonlook onzichtbaar beschermd
Skylt is inmiddels meer dan 15 jaar ongeëvenaard op het gebied van onzichtbare bescherming, van zowel parketvloeren als allerhande interieurbetimmering en meubels. Nu is er voor minerale ondergronden de Skylt Sealer. De Skylt Sealer maakt het behandeled oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen Skylt Original behoud je het onbehandelde uiterlijk van de vloer of wand en bescherm je die tegen vuil en vlekken. De sealer heft het wateraantrekkende karakter van minerale oppervlakken op, zodat je het af kunt lakken met Skylt . Hoewel Skylt Sealer aanvankelijk een lichte verkleuring geeft aan het oppervlak zie je daar niks meer van zodra het is afgewerkt met Skylt Original. Ideaal voor een aanrechtblad, vloer van beton ciré of een stoere, industriele wand van cement. Met Skylt Sealer behoud je de pure en authentieke karakter van het object. Skylt Sealer is vanaf 19 oktober verkrijgbaar in de groothandel.

Ultramatte uitstraling
"Nieuw in ons assortiment is de Step Parketlak 1K Ultramat. De parketlak is makkelijk in gebruik en heeft een ultramatte uitstraling. Het is een aanvulling naast onze 1K parketlakken met een mat en satijn afwerking. Step Parketlak 1K Ultramat heeft geen 2e component nodig en is dus economisch in gebruik. De ultramatte lak is te combineren met de Step grondlakken. Zo krijg je met de Step Grondlak Warm een mooie, warme uitstraling. Net zoals onze andere lakken is de Step Parketlak 1K Ultramat ontwikkeld in samenwerking met ervaren parketteurs. Want hoewel vloeren lakken een vak is, willen wij het niet moeilijker maken dan het is.Step Parketlak 1K Ultramat is vanaf 26 oktober verkrijgbaar in de groothandel." Rigo Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. "Vanaf het allereerste begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie, en een karakter van aanpakken en zeggen wat je te zeggen hebt. We streven er naar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn onze producten innovatief en gebruiken we zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Dit resulteert in de inmiddels vermaarde Skylt-technologie, Royl oplosmiddelvrije oliën, Step watergedragen lakken, Ekodur professionele schildersverf, en bijvoorbeeld Toplin lijnolie standverf. En dat is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het maken van verf is bij ons echt mensenwerk. En daar zijn we trots op. Daarom kunnen wij zeggen: Rigo Verffabriek is een platform voor en door vakmensen. Samen realiseren we de mooiste producten."

Meer informatie:
RIGO Verffabriek
www.rigoverffabriek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven