Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Umo Art Gallery gaat unieke samenwerking aan met Phillips Collection

Umo Art Gallery is een unieke samenwerking aangegaan met Phillips Collection. De creativiteit en focus op duurzaamheid zijn ongeëvenaard in de meubelindustrie. Door deze exclusieve samenwerking biedt Umo Art Gallery een uitgebreide collectie kunst aan de muur.

Over Phillips Collection
Phillips Collection bepaalt al meer dan 35 jaar wereldwijde stijl met bekroonde, organische, eigentijdse wanddecoraties. Ze beloven dat wanneer ze de keuze krijgen, ze voor 'groen' kiezen. Dergelijke stappen beschermen onze planeet en stellen de toekomst voor onze kinderen veilig. Bekijk echt unieke, leuke stukken die zijn ontworpen door kunstenaars en ambachtslieden van over de hele wereld.

Importeur voor Europa
Umo Art Gallery voelt zich vereerd om deze unieke collectie in Europa te vertegenwoordigen. "Een kans van de buitencategorie! Bij Phillips Collection is elk stuk een gesprek. In het ETC Design Center kunt u een aantal werken uit de collectie bewonderen. Wij heten u graag welkom."

Collectie veel awards gewonnen
Bijna 50 jaar geleden begon het avontuur van Phillips: het verzamelen en verhandelen van Aziatische kunst. Vandaag de dag heeft Phillips zich ontpopt tot een succesvol en bekend familiebedrijf met grote passie voor design. Internationaal worden ze geprezen om hun unieke, innovatieve, hedendaagse kunst en artefacten. Niet verwonderlijk dat zij dan ook diverse Awards hebben gewonnen, waaronder meerdere malen de Arts Award voor meest originele ontwerpen.

Bestellingen voor 30 oktober worden voor de kerst uitgeleverd.

Meer informatie:
Umo Art Gallery - Phillips Collection
info@umoartgallery.com 
www.phillipscollection.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.