Assortiment goede toevoeging woonwinkels, tuincentra, webshops

Commercieel manager Alain Janssen: 'Vernieuwde Henzo is terug met online dealerportaal'

Het vernieuwde Henzo is terug met een online dealerportaal. Dat laat commercieel manager Alain Janssen weten. Na negen jaar werkzaam geweest te zijn in de internationale groothandel in woonaccessoires, maakte Alain vorige maand de overstap naar Allekabels BV, waar hij voor Henzo de kar gaat trekken op de B2B-markt. 

Alain Janssen maakt sinds kort deel uit van het MT van Allekabels BV.

Nadat het Limburgse bedrijf Henzo, specialist in fotolijsten en -albums dat reeds sinds 1956 bestaat, vorig jaar na het faillissement gekocht is door de eigenaar van Allekabels, is er hard gewerkt aan het op peil brengen van de voorraad, het toevoegen van een nieuw assortiment en het moderniseren van de organisatie", vertelt Alain. Zijn focus ligt op de B2B-kant van zowel Allekabels als Henzo.

"Na jarenlang in de woon- en decoratiegroothandel gewerkt te hebben is het mooi om te zien hoe een e-commercepartij als Allekabels op een moderne manier een bedrijf als Henzo benaderd en daar nieuw leven inblaast."

Henzo opereert vanaf bedrijventerrein Dentgenbach in Parkstad Limburg.

Uiteindelijk heeft het harde werk onder andere geleid tot een nieuwe dealerwebshop www.henzo.nl waarmee we het bestaande klantenbestand van Henzo op een moderne manier gaan bedienen. Uiteraard zoeken we bij Henzo ook de samenwerking met nieuwe potentiële dealers, die natuurlijk niet per definitie uit de fotovakhandel of de kantoorvakhandel hoeven te komen. Het assortiment van ruim 2000 verschillende producten kan namelijk ook een goede toevoeging zijn voor onder andere woon- en cadeauwinkels, tuincentra of webshops", weet Alain.

"We nodigen potentiële dealers dan ook van harte uit om de dealerwebshop te bekijken en een aanvraag voor een login te doen."

Meer informatie:
Henzo
Mercuriusstraat 9
6468 ES Kerkrade
T: +31 64 255 1927
info@henzo.nl
www.henzo.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven