Viering 25 jaar Alinea Design Objects in stijl

Alinea Design Objects bestaat dit najaar 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan zet ontwerper en drijvende kracht achter Alinea, Leo Aerts, één van zijn nieuwste creaties in de kijker. Angelo O, een feestelijke taartschotel vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd marmer. De basiscollectie omvat 9 verschillende marmersoorten die ieder op zich zorgen voor een elegante presentatie van gebak of overige delicatessen.Gezien het natuurlijke karakter van marmer, heeft iedere taartschotel een unieke kleur en tekening. Om dit unieke aspect verder te benadrukken wordt iedere taartschotel gesigneerd. De onderzijde is één vloeiende curve van de voet tot de bladrand waardoor deze taartschotel één mooi geheel vormt. De slanke voet zorgt voor een elegante uitstraling en bevordert bovendien ook het vasthouden van het object tijdens het serveren. Angelo O is tevens het perfecte schaalmodel van de internationaal succesvolle marmeren eettafel Angelo M.Feest
Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan heeft Alinea Design Objects beroep gedaan op de getalenteerde chef-patissier Willem Verlooy. Een originele taart werd speciaal gecreëerd om deze verjaardag in stijl te vieren.

Als kers op de taart schenkt Alinea Design Objects bij iedere Angelo O aankoop de nieuw ontworpen taartschep Sweet Caroline in hoogglans gepolijst inox. Tot en met 14 november kan de feestelijke marmeren taartschotel Angelo O per mail besteld worden of bij een erkende verdeler van Alinea Design Objects in uw buurt.

Leo Aerts
Leo Aerts, oprichter van Alinea interieurarchitecten en creatieve duizendpoot, is geen onbekende in de designwereld. Bij zijn eerste deelname aan een internationale designwedstrijd, de concorso Sity van B&B Italia kaapte hij de hoofdprijs weg. Het ontwerp van zijn salontafel Meta was jaren een succes item in de collectie van B&B Italia. Ontwerpen is onderdeel van zijn levensstijl geworden. Hij zweert bij sober vormgegeven, functionele en tijdloze ontwerpen die van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Leo noch zijn ontwerpen laten zich makkelijk categoriseren. De rode draad? Duurzame, karaktervolle materialen. Kwaliteit moet volgens Leo altijd en overal primeren op kwantiteit. Zijn ontwerpen werden meermaals bekroond met nationale en internationale onderscheidingen en awards, waaronder de felbegeerde Duitse Red Dot Design Award en German Design Award, Good Design Award in Chicago en AZ Award in Toronto.

Meer informatie:
Alinea Design Objects
www.alineadesignobjects.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven