Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Mandemakers praat zich bed in bij Niels Verwij

Dat De Mandemakers Groep van eigenaar Ben Mandemakers een gevestigde naam is in de interieurbranche is niet geheel onbekend. Deze week is naar buiten gekomen dat de directeur op eigen verzoek met Niels Verwij in zee is gegaan. Deze jonge ondernemer runt onder andere Dekbed-Discounter en Koopjesdeal.


Dekbed-Discounter verkoopt onder andere bedtextiel. FOTO INSTAGRAM

"We zitten nog heel erg in de groei en we wilden geen aandelen verkopen, dus dat vonden we eigenlijk niks. Mijn compagnon Jarno kent meneer Mandemakers al heel lang. Zodoende konden we hem al eens vragen hoe hij de toekomst ziet, qua retail en e-tail. Daarna hebben we contact gehouden, tot het moment dat hij vroeg of hij niet met ons mee kon doen", dit laat Niels weten aan Quote, het tijdschrift dat vooral in het nieuws komt met het jaarlijks openbaar maken van de Quote 500, een lijst van de 500 rijkste mensen van Nederland met hun financiële positie.

"We hebben nu iemand aan boord die ons overal naar binnen kan brengen, die enorm veel weet en die praktisch alles al een keer heeft meegemaakt."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven