Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fall/Winter '20-collectie van Zuiver staat in het teken van nieuwe bewustwording

De Fall/Winter 2020 collectie van Zuiver staat in het teken van een nieuwe bewustwording. "Moeilijke tijden kunnen onverwachte verrassingen blootleggen. Stilte, een heldere hemel en onbelemmerd licht gaven onze steden, parken en zelfs het uitzicht vanuit onze ramen een ander gevoel. Het leek alsof de natuur de lege plekken innam die door de plotselinge stilstand van het dagelijkse leven waren ontstaan. Voor Zuiver een nieuwe en eindeloze bron van inspiratie", meldt het bedrijf in een persbericht.

''Ons kleurenpalet weerspiegelt de beroemde Hollandse luchten. De ondergaande zon weerkaatsend op de wolken. Neutrale bruine, blauwe, zwarte en grijze tinten worden gecombineerd met verfijnde matte en glanzende zilveren accenten. Natuurlijke materialen als zwarte eik, bamboe, linnen en geborsteld metaal worden gemixt met organische, knuffelbare silhouetten.
Zuiver vertaalt die ideeën naar jouw interieur, om de ruimte zo comfortabel mogelijk te maken en dat Pure Sense of Home toe te voegen. Want we kennen allemaal het nieuwe belang van thuis."

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf 15 oktober.

Meer informatie:
Zuiver
www.zuiver.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.