Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Limited Edition lamp Louis Poulsen blinkt uit door onbehandeld messing

Louis Poulsen stelt een nieuw model uit de reeks verzamelobjecten voor: de nieuwe PH 2/1 amberkleurige glazen tafellamp Limited Edition.

De PH 2/1 Limited Edition is vervaardigd van mondgeblazen glas in een warme en uitnodigende ambertint. De uit drie lagen bestaande glazen schermen rusten op een prachtig frame van licht geborsteld messing dat is ge├»nspireerd op de originele PH Tafellamp van 1927. Het messing is onbehandeld zodat het in de loop der tijd een unieke patinalaag krijgt.

PH ontwierp de tafellamp in 1927 op basis van zijn toen net uitgevonden meerschermensysteem, dat tot op de dag van vandaag een schitteringsvrij neerwaarts gericht licht perfect combineert met een aangename opwaartse gloed, waardoor een ideale sfeer ontstaat.

Niet lang daarna ontwierp PH de PH 2/1 Tafel met zijn karakteristieke tuimelschakelaar, ook in messing, die uniek is ten opzichte van zowel de originele editie als deze, waarna het idee van het gebruik van gekleurd glas volgde. En zelfs nu accentueert het drielaags mondgeblazen amberkleurig glas het licht met een welhaast omhelzende warmte en persoonlijkheid.

https://www.louispoulsen.com/nl

Publicatiedatum: