Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marco Tabak presenteert luxueuze en toegankelijke M1 vloerlamp

Elegant en eigenwijs. Luxueus en toegankelijk. De M1 vloerlamp van Marco Tabak Create Handmade is een kunstobject dat naar smaak kan worden gepersonaliseerd. De kap van berkenhout lijkt door de goud- of koperkleurig afgewerkte buitenzijde van stoer metaal. De perforaties in de kap maken (naar keuze) koper- of rvs-gaas zichtbaar. Wilt u de M1 tot zijn recht laten komen in een projectmatige inrichting, zoals een kantoor of hal, dan kan Marco Tabak Create Handmade de kap verder voor u customizen. Wij kunnen er bijvoorbeeld een logo of beeldmerk in frezen of de kleur van de kap aanpassen aan uw huisstijl.

De M1 heeft de kenmerkende Treepod-belijning van Marco Tabak Create Handmade. De eikenhouten poten krijgen een industriële uitstraling door de afwerking met Rubio monocoat in zwart of in een blanke variant. De stalen constructie die de poten en de kap verbindt, heeft een krachtige zwarte kleur. Het retro strijkijzersnoer met schakelaar en stekker in zwart maakt de M1 áf. Dankzij een diffuser geeft de lamp een warm egaal licht. De M1 is uit te breiden met de Philips Hue. Deze lamp is dimbaar en in kleurtonen te variëren en kunt u via wifi en bluetooth op afstand bedienen.

Meer informatie:
Marco Tabak Create Handmade
info@marcotabak.nl 
www.marcotabak.nl 

Publicatiedatum: