Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Door de grote productieaantallen zijn de prijzen zeer competitief"

Ruim 10.000 m2 woonplezier verlicht door CLS

Hoogenboezem Den Bosch is reeds vele jaren een begrip in de regio 's-Hertogenbosch met merken als XOOON, Henders & Hazel, IN.House, Profijt Meubel en nog veel meer. Op het gebied van verlichting werkt het bedrijf nauw samen met CLS, een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen. Eerder werden al vestingen van Hoogenboezem in onder meer Breda en Rotterdam voorzien van hoogwaardige CLS Led verlichting.

Op verzoek van een aantal succesvolle meubelretailers heeft CLS een reeks armaturen ontwikkeld voor gebruik in meubeltoonzalen. De eisen en wensen van deze ervaren ondernemers met betrekking tot kleurweergave, lichtopbrengst en niet te vergeten een scherpe prijsstelling hebben geleid tot een uitgebreide armaturen range.

In Den Bosch zijn de volgende CLS armaturen ingezet: de Jade S in rail versie, de Jade Bolt voor montage aan een kabelgoot, het Otis spiegelarmatuur en het pendelarmatuur Ruby. "Als lichtkleur is gekozen voor onze speciale LED lichtbron voor de meubelbranche", laat Erik Elings (sales buitendienst) namens CLS weten. Hij is verantwoordelijk voor de woningbranche. "Deze 3000 Kelvin lichtbron met een CRI van >92 is door CLS in samenwerking met 's werelds grootste LED modulefabrikant ontwikkeld en kenmerkt zich door een uitermate goede kleurweergave van meubels in combinatie met een warme basistint."

"CLS armaturen worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, door de grote productieaantallen zijn de prijzen zeer competitief. Wij bieden een volledige 5 jaar garantie", benadrukt Erik. "Daarnaast maken onze ervaren lichtadviseurs gratis lichtplannen voor showrooms vanaf 500m2. Klanten kunnen zelfs gebruik maken van onze 'stelservice' waarbij een ervaren lichtadviseur de armaturen optimaal instelt op de specifieke opstellingen."

CLS heeft in de afgelopen jaren tientallen meubelzaken tot volle tevredenheid van zowel de ondernemers alsmede de verkoopmedewerkers ingericht. "Onze referenties zijn te bekijken op onze website. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een  kennismakingsafspraak inplannen."

Eerder verscheen over CLS het artikel Directeur Peter van Workum van Nederlandse fabrikant CLS: "Juiste LED-verlichting zorgt voor besparingen en draagt ook bij aan hogere omzetcijfers", dat hier terug te lezen is.

Meer informatie:
CLS LED
Bijsterhuizen 2523
6604 LM Wijchen
+31(0)263263676
info@cls-led.com
www.cls-led.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven