Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Revor Bedding lanceert eerste smartbed dat slaap analyseert en er zelf mee aan de slag gaat

Deze week nodigde Revor Bedding al haar klanten uit in haar nieuwe bedrijfsgebouw te Kuurne. Revor presenteerde er onder meer haar nieuwste revolutionaire product: het smartbed Sleeplink dat u heel wat interessante data oplevert over uw slaap en zelf actief uw slaap tracht te verbeteren.



Deze week organiseerde Revor Bedding haar kijkdagen waarop klanten in Kuurne verwelkomd worden om er haar nieuwste producten te leren kennen. Revor Bedding pakte als eerste uit met Sleeplink, een technologisch hoogstandje.

Het slimme spraakgestuurde bed objectiveert het slaappatroon. Vaak kan iemand immers het gevoel hebben goed of slecht geslapen te hebben, zonder dat dit onderbouwd wordt met data.
Daar zorgt het smartbed nu voor: het verzamelt heel veel gegevens over slaap zoals hartslag, de mate waarin er bewogen wordt, ademhaling, de duur van de slaap, of er wordt gesnurkt en hoe lang…

Op basis van persoonlijke gegevens kan de gebruiker vervolgens slaaptips ontvangen.
Bovendien gaat het bed zelf met de data aan de slag, zoals met de antisnurkfunctie bijvoorbeeld. Wanneer Sleeplink merkt dat er wordt gesnurkt, verhoogt hij het bed automatisch met 7 graden.
Dat komt niet alleen de nachtrust van de bedpartner ten goede, maar ook de eigen slaapkwaliteit.



Via spraakcommando’s kan het bed in verschillende posities gezet worden waaronder bijvoorbeeld een zero-gravity houding. In deze modus ervaart het lichaam minder druk en kan er volledig ontspannen worden. Daarnaast kan het bed ook een massage geven waarbij er zelf ingesteld kan worden om gewekt te worden met een ochtendmassage.

“De Sleeplink is voor ons een mooie innovatie die de kern van ons DNA uitdrukt. Revor wil enerzijds constant innoveren en nieuwe vooruitstrevende producten ontwikkelen. Anderzijds willen we onze eindgebruikers ook laten delen in de expertise die we de afgelopen 50 jaar opbouwden rond slaap. Daarom is het mooi als technologie ook omgezet kan worden in gepersonaliseerde slaaptips”, aldus Jan Maes, oprichter van Revor.

Meer informatie:
Revor Bedding
www.revor.be 

Publicatiedatum: