''Ik moest bijspringen bij de orderadministratie om alles weg te werken''

Easy Sofa betrekt pand met stijlvolle showroom

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Het bedrijf wordt geleid door Lex en Sylwia van Verseveld. Hun passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van goede materialen en de grote verscheidenheid in de collecties.''We laten ons niet alleen inspireren op de vooraanstaande internationale meubelbeurzen, maar kijken ook naar de fashion-, industrial design- en lifestylewereld bij het ontwerpen van onze modellen. Door intensief samen te werken met onze zorgvuldig geselecteerde partners zijn we in staat om in een kort tijdsbestek een complete collectie te ontwikkelen.''

Drie merken
Binnen Easy Sofa zijn drie merken ontstaan: Cosy Villa, Ginger Home en ES brand. Al deze merken hebben hun eigen stijl, visie en ontwerpen.

Cosy Villa definieert een meer landelijke stijl; warm, gezellig en neutraal. Aan de hand van moodboards wordt de sfeer en beleving verduidelijkt en in beeld gebracht.

ES Brand ontwerpt en vervaardigd mooie, veelzijdige en functionele gestoffeerde meubelen. Gespecialiseerd in banken met comfort ondersteunende functies.

Ginger Home is een eigentijdse, tijdloze collectie dat nog niet heel lang op de markt is. De meubels van het merk worden ontworpen door Marita en Mike, een synergie tussen man en vrouw, Scandinavisch en Mediterraan, trendy en tijdloos.

Easy Sofa is internationaal opererend en bedient zowel kleinere, individuele afnemers als grote inkoopcombinaties in zowel binnen- en buitenland. Uiteraard zijn we altijd geïnteresseerd om mee te denken over uw business.

Het in Beneden-Leeuwen gevestigde bedrijf betrok een jaar geleden een nieuw pand, waar een complete showroom bij gecreëerd is. ''Zo kunnen klanten hier onze collectie komen bekijken buiten de beurzen om", vertelt Bente van Wamel van het bedrijf.

Corona
Afgelopen maart brak de coronacrisis uit. Ook de zitmeubelproducent vond zeker het begin van deze periode spannend, en was benieuwd wat zou komen. ''In maart begon het rustiger te worden en ook in april was dit nog zo. Een gedeelte van de medewerkers werkte thuis. Richting de zomer toe kwam er ineens een ommekeer. De orders bleven binnenkomen.'' Bente die normaal gesproken de marketing doet, moest bijspringen op de orderadministratie. ''Het was leuk die kant van het bedrijf te zien.''

''Nu de komende beurzen niet doorgaan is de showroom gelukkig nog wel toegankelijk. Uiteraard op afspraak en geheel coronaproof. Ondanks alles zijn er weer nieuwe modellen gepresenteerd de afgelopen tijd en blijven we positief vooruit kijken met het team!''

Meer informatie:
Easy Sofa
info@easysofa.com
www.easysofa.com
Van Heemstraweg 42-04
Beneden-Leeuwen 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.