Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

400 fabrikanten passen deze planner toe

EasternGraphics wil alle leveranciers binnen de branche verwelkomen

EasternGraphics heeft een professionele en geavanceerde product configurator die toegepast wordt in de diverse Offline- en Online pCon applicaties ter ondersteuning van het ontwerp- en verkoop proces binnen de kantoor- en woonmeubel industrie.

''Dit alles doen we op basis van een Data standaard (OFML - Office Furniture Modelling Language) die inmiddels door meer dan 400 fabrikanten toegepast wordt. Ons internationaal netwerk zorgt ervoor dat fabrikanten, projectinrichters, (interieur)architecten en studenten in de gehele wereld ondersteuning kunnen krijgen.''

Binnen de pCon.community kunnen eindgebruikers gratis gebruik maken van de pCon.planner voor het inrichten en presenteren van een ontwerp. Ook zijn er gratis apps beschikbaar voor het eenvoudig configureren van producten al dan niet op een 2D plattegrond.

''Wij hebben als visie om leveranciers en haar dealers/retailers/(interieur)architecten te ondersteunen om verder te digitaliseren, zodat zij de producten van de betreffende leveranciers op een zo eenvoudig- en efficiënt mogelijke manier kunnen toepassen in hun ontwerp- presentatie- advies- en verkoopproces.''

De missie van Easterngraphics is alle leveranciers te verwelkomen binnen de pCon.community welke vertegenwoordigd zijn in de branche op het gebied van kantoor- en/of woonomgeving. Alle professionals krijgen op deze manier toegang tot de data ter ondersteuning van hun advies-, ontwerp- en verkoopproces.

Ook dit bedrijf heeft zijn uitdagingen in deze coronaperiode. ''Onze uitdagingen zijn om de techniek zo in te richten dat onze fabrikanten en eindgebruikers op eenvoudige wijze de pCon producten kunnen inzetten ter ondersteuning van de diverse dagelijkse processen. Recentelijk is er een nieuwe pCon.planner uitgebracht die het zelfs op afstand mogelijk maakt om uw klant een hoogwaardige visualisatie en/of presentatie te geven. Er kan nu online een scherm gedeeld worden met de klant. Tijdens deze online sessie kan er ook een AR (Augmented Reality) link gegenereerd worden zodat de klant het ontwerp of product in de ruimte kan plaatsen.''

Fabrikanten hebben nu ook de mogelijkheid verkoopondersteunende informatie, zoals handleidingen, brochures, certificaten, fotomateriaal, video’s etc. aan de bibliotheek toe te voegen, zoals handleidingen, brochures, certificaten, fotomateriaal, video’s etc. 

Onderscheidend
EasternGraphics heeft een data standaard en een eco-system van producten die het mogelijk maakt fabrikanten en professionals te ondersteunen in hun dagelijkse proces.

De applicaties pCon.planner STD / ME alsmede de Online pCon.basket CE en pCon.Facts en pCon.box apps staan gratis ter beschikking en kunnen via onze website www.pcon-solutions.com of www.easterngraphics.com gedownload worden. Leveranciers die kunnen de product configurator inzetten in zowel offline als online omgevingen, zoals bijvoorbeeld op de website van de fabrikant of als integratie in de webshop.

Doelstelling
''Onze doelstelling is om samen met alle leveranciers binnen de kantoor- en woonomgeving (banken, stoelen, bureaus, vloerbedekking, stoffen en meer), de eindgebruikers/professionals een onafhankelijk platform aan te bieden. Op deze manier creëren wij een pCon.community omgeving waar de 3D grafische configureerbare data inclusief omschrijving, prijzen, stoffen en materialen die op één plek beschikbaar is.''

Meer informatie:
EasternGraphics
info@easterngraphics.com
www.easterngraphics.com 
Meerenakkerweg 1a
Eindhoven


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.