Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Bommel Meubelen breidt filiaal Rotterdam uit

Woonwinkel De Bommel Meubelen is niet meer weg te denken uit Rotterdam. Wat ooit begon als een tijdelijk filiaal, is inmiddels een van de grote namen in Woonmall Alexandrium. De winkel die gevestigd is op de begane grond wordt nu nog groter. Het pand direct naast De Bommel kwam vrij en dus zag directeur Robert de Hoop een kans.



"Het is in de Woonmall altijd gezellig druk en we zien deze uitbreiding als een mogelijkheid om nog meer van ons mooie assortiment te laten zien aan de bezoekers van de Woonmall", aldus mediamanager Sicco Faase.

De Bommel staat bekend om de eigen ontwerpen en productie. Met diverse eigen meubelmakerijen in binnen- en buitenland noemen ze zich de Makers van Meubelen. De uitbreiding van de winkel in Rotterdam wordt eind oktober geopend voor publiek. "We hopen aan het einde van deze maand het nieuwe gedeelte van de winkel te openen. Dit zal geheel anders gaan zoals we zouden willen gezien de getroffen maatregelen rondom het virus. Maar zo een heugelijk feit laten we niet onopgemerkt voorbij gaan."



Meer informatie:
De Bommel Meubelen
info@debommel.com 
www.debommelmeubelen.nl