Consumenteninspiratiedagen geannuleerd

Lange tijd heeft het ernaar uitgezien dat ETC Design Center de consumenteninspiratiedagen eind november door kon laten gaan met aangepaste maatregelen. Echter door de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus, voelt de directie zich genoodzaakt af te zien van de consumenteninspiratiedagen voor de rest van dit jaar.

Prioriteit ligt op dit moment bij de Trade Days, zodat professionals die kunnen blijven bezoeken. Het organiseren van een consumenteninspiratiedag is daar ondergeschikt aan en vindt het ETC op dit moment niet verantwoord.

"Ondanks de huidige situatie in zowel Nederland als het buitenland weet de interieurprofessional ETC nog steeds goed te vinden. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Als centrum zullen wij er alles aan blijven doen om professionals op een veilig manier te kunnen blijven ontvangen.
Zeer waarschijnlijk zal de aanmeldprocedure worden aangescherpt maar dit allemaal vanuit het oogpunt veiligheid. Hier zullen wij u later uitgebreider over informeren", kondigt de directie aan.

Meer informatie:
ETC Design Center
www.etcdesigncenter.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.