Van Donzel schrijft ludieke winactie uit

Oktober woonmaand is in volle gang. Ook Woongelofelijk Van Donzel heeft diverse ludieke acties bedacht. Een daarvan is de winactie Ruil Je Fauteuil, waarbij deelnemers via WhatsApp hun vrienden, familie en bekenden van deze actie op de hoogte brengen.
Zes winnaars krijgen de oude fauteuil omgeruild voor een nieuw exemplaar.Josien den Otter, marketingmanager: “Uit onze onderzoeken blijkt dat ruim 30% van onze klanten via een bekende bij ons binnen komt. Daarom deze keer geen grootscheepse social campagne, maar na aanmelding ontvangt de deelnemer via WhatsApp het simpele verzoek een bericht door te sturen naar groepsapps, familie, vrienden en bekenden, die zich vervolgens via een link ook kunnen aanmelden. Enorm interessant hoe deze olievlek zich gaat verspreiden.”

Ruil Je Fauteuil
De winactie loopt tot en met maandag 2 november. Aanmelden gebeurt via een formulier op de website. “Om mond-tot-mondreclame te stimuleren hebben we een secret incentive voor de top seller klaar staan. Aan de achterkant kunnen wij namelijk precies zien wie zich aanmeldt en welke bekende zich daarvoor ingezet heeft. We verloten zes fauteuils t.w.v. €349,- waarvan de top seller, degene die de meeste deelnemers binnen harkt, er zeker een krijgt, plus een bijpassende bijzettafel”, aldus Jolein Bloemen, business innovator. De winactie loopt de hele maand oktober. Op maandag 2 november moet de oude fauteuil in de voortuin gezet worden. "Op dezelfde dag dat de deelnemers de stoelen in de tuin zetten maken we de winnaars bekend. Op deze manier proberen we elke keer weer op een ludieke wijze voor de dag te komen voor onze relaties", besluit Jolein.

Meer informatie:
Woongelofelijk Van Donzel
www.vandonzel.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.