Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Declemy van Puente introduceert nieuwe collectie

Olivier Declemy is opgegroeid tussen de meubels en stoffen. Waar zijn zussen al werkzaam zijn in de meubelbranche, volgt Olivier nu ook zijn gevoel. Met zijn eerder opgedane ervaring ontwikkelde hij het geheel eigen concept Puente. In zijn portfolio heeft hij onder andere het Spaanse meubelmerk Crearte Collection.



Olivier: "Crearte Collection heeft een uitgebreide collectie. Alle producten worden ambachtelijk en met de hand gemaakt. Je kunt de meubels volledig aanpassen naar je eigen unieke smaak. Dat is echt heel gaaf! Zo bestaat er, naast de keuze uit de bestaande stoffencollectie, ook de mogelijkheid om je eigen stoffen aan te leveren. Dit is handig omdat de smaak van Spanjaarden en Nederlanders qua patronen en stofkeuze nogal eens van elkaar wil verschillen. Je kunt je fauteuil dus helemaal naar eigen wens laten uitvoeren. Iedere creatie kan anders zijn. Je kunt er je eigen kunstwerk van maken, helemaal persoonlijk en uniek. Zodra de bestelling binnenkomt, beginnen de mensen van Crearte Collection
met de productie van het ontwerp."



Meer informatie:
Puente
info@puente.top 
www.puente.top  
+31(0) 614446800