Herinneringen voor aan de muur

Er zijn van die momenten in het leven die je nooit wilt vergeten. Denk aan de geboorte van een kind, de trouwdag, een prachtige vakantie of een dierbare verjaardag. Momenten waar iedereen ook op een alledaagse dag graag aan herinnerd wilt worden. Met het oog op later is het natuurlijk prachtig wanneer deze herinneringen in leven behouden worden. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden.Bestel een canvasdoek
Dit is misschien niet de meest originele tip, maar wel heel effectief. Herinneringen worden namelijk levensecht in een foto te verwerkt. Canvas bestellen is een prima manier om de mooiste herinneringen tot leven te laten komen. Denk aan een prachtige foto van een geboorteshoot, het huwelijk of die ene geweldige vakantie die zo nog eens geboekt kan worden. Dit zijn momenten waar iedereen het liefst iedere dag even aan herinnerd wordt. Hang het canvasdoek op een duidelijk zichtbare plek. Bijvoorbeeld boven de televisie, het bed, de eettafel of de bank. Een mooi plekje waar ook het bezoek naar kunt kijken om de kriebels van toen opnieuw te ervaren.

Plaats ze in een vitrinekast
Nu heeft iedereen natuurlijk ook tastbare herinneringen. Denk aan beeldjes, magneetjes of misschien wel een verzameling van vroeger die een mooi plekje verdiend. Dan is het een leuk idee om een mooie vitrinekast aan te schaffen. Deze kan in iedere ruimte van het huis geplaatst worden. Door de glazen deuren is de verzameling die hier tentoongesteld wordt continu te bewonderen. Een vitrinekast is dan ook de perfecte manier om tastbare herinneringen en dierbare spulletjes zichtbaar in huis te verwerken. Bovendien staat het ook nog eens heel sfeervol en maakt het de woning direct een stuk persoonlijker. Win-win! Maak een herinneringen-doos Liever niet dat iedereen continu al deze prachtige spulletjes en foto’s van de meest dierbare herinnering kan bewonderen? Dan kun is andere optie om een speciale herinneringen-doos te maken. Dit is bijvoorbeeld een leuk idee ter herinnering van de geboorte van een kind. Natuurlijk kan dit ook groot op canvas in de woonkamer, maar sommige herinneringen zijn privé. Maak daarom speciaal een doosje voor deze geweldige herinnering. Met bijvoorbeeld het eerste pakje van je kind , eerste paar schoenen, eerste verjaardagskaarten, tekeningen, eerste rammelaar, enzovoorts. Dit is niet alleen een leuke manier om herinneringen te bewaren, maar het kind zal dit later vast ook geweldig vinden om allemaal terug te zien.

Collagelijsten
Af en toe wisselen van herinnering die je in huis wilt tonen? Dan is een collagelijst een leuke manier om dit te doen. Probeer bijvoorbeeld ieder jaar nieuwe foto’s in deze lijst te plaatsen. Ieder jaar komen er namelijk ook nieuwe herinneringen bij. Denk bijvoorbeeld aan vakantiefoto’s, verjaardagen en andere bijzondere gebeurtenissen. Een leuke tip om het jaar telkens weer opnieuw mee te beginnen. Samen foto’s uitzoeken, af laten drukken en in lijstjes plakken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.