Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"De verkoop maakt dezer weken een megaboost door"

Nieuwe bedrijfsactiviteit Claire Declemy met vriendin Sacha blijkt zeer succesvol

Je kansen grijpen als ondernemer in deze coronaperiode, dat doen verstandige zelfstandigen. Ook in de interieurbranche. Een goed voorbeeld is Claire Declemy, die in ETC Design Center Europe een showroom heeft. Samen met haar vriendin en oud-studiegenote Sacha Goossens startte ze een half jaar geleden (enkele weken na de uitbraak van Covid-19) Mazzy Store. Het bedrijf verkoopt mondmaskers van een hoogwaardige Clinic Protection stof. Niet zonder succes, zo blijkt. "De Mazzy, het is nu al een begrip. De verkoop gaat deze weken helemaal los, maakt momenteel een heuse megaboost door", vertelt Sacha, die overigens samen met Claire (bekend van Belliny en Label Vandenberg) voor alle lezers van Wonen360 een kortingsactie heeft bedacht.

Claire Declemy (links) met haar oud-studiegenote Sacha Goossens.

Claire zit in de interieurstoffen en meubelen en Sacha in de innovatieve health care. Samen hebben ze enige maanden geleden een nieuwe bedrijfsactiviteit opgezet met hulp van een stoffenfabrikant uit Florence (die verplicht werd door de Italiaanse overheid om mondmaskers te gaan produceren), waar Claire haar exclusieve stoffen al jaren van importeert.  

Hoge kwaliteitseisen
De mondmaskers die via Mazzy Store op de markt worden gebracht, voldoen aan hoge kwaliteitseisen (gesteld vanuit de overheid) en om die reden gebruikt de fabrikant de Clinic Protection stof die voor 98,1% beschermend is tegen bacteri├źn en virussen. Ze zijn wasbaar (minimaal 20 keer), waterafstotend, hypoallergeen en antibacterieel.

Sinds mei worden de mondmaskers verkocht. De eerste weken liep het storm, daarna liepen de verkopen wat terug, vooral ook doordat er minder coronabesmettingen waren. In de zomervakantie gingen de nodige Nederlanders op reis naar landen als Frankrijk, Spanje en Griekenland, waardoor de verkoop weer een flinke duw kreeg.

Winkeliers
Inmiddels is de verkoop weer in volle gang. De mondmaskers vliegen de deur uit. Opvallend is dat ze ook massaal besteld worden door onder meer apothekers en winkeliers, die het als een extra omzetkans zien. Ook zelfstandige winkeleigenaren bestellen volop De Mazzy. "Dit weekend nog voelden we ons zeer vereerd", haalt Sacha een praktijkvoorbeeld aan. "Een oud-studiegenoot van ons is eigenaar van een prachtige parketzaak. Zij werkte afgelopen zaterdag in haar showroom met een papieren mondmasker. Ze zei: dat is niet te doen. Nu ga ik een 'echte' regelen. De Mazzy! Als het dan toch moet, dan De Mazzy! Leuk toch?! Onze mondmasker zijn niet alleen duurzaam, maar ze zitten ook gewoon heel erg goed."

20% korting
Wil je ook zo'n mondmasker bestellen dat er niet alleen mooi uitziet, maar aan alle kwaliteitseisen voldoet? Mazzy Store geeft lezers van Wonen360 de mogelijkheid om ze met 20% korting te bestellen. Dat kan via de website en na het invoeren van de kortingscode WONEN360

Winkeliers die meer dan 20 mondmaskers willen bestellen voor verkoop in de eigen zaak of eigen gebruik, kunnen het beste persoonlijk contact opnemen middels het sturen van een mailtje.

Meer informatie:
Mazzy Store
www.mazzystore.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.