Desympathieke trolley wint twee designprijzen

Desympathieke trolley, verkrijgbaar als keuken-, serveer- of barwagen, is de trotse ontvanger van twee topklasse designprijzen: de Best of Interior Award en de German Design Award.

De laatste tijd is het steeds vaker zo dat de keuken één geheel vormt met de direct aangrenzende eet- en woonruimte. Dit verhoogt ook de vraag naar multifunctioneel meubilair dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. De next125 trolley biedt een oplossing voor verschillende behoeften en eisen. De toekenning van twee felbegeerde designprijzen bewijst dat deze aantrekkelijke metgezel duidelijk voldoet aan de tijdgeest.  

De Best of Interior Award, de belangrijke prijs voor interieurarchitecten en -ontwerpers, werd dit jaar voor de zesde keer uitgereikt samen met de partners 'Schöner Wohnen', 'Bund Deutscher Innenarchitekten', 'BOLD' en 'Stein|Salon'. Daarnaast werden 13 innovaties bekroond als producten van het jaar – waaronder de next125 trolley. 

Ook de jury van de German Design Award was overtuigd van de unieke vormentaal van de multifunctionele keukenhulp: "Duidelijk geproportioneerde vormen, rechte lijnen en het contrast van donkere kleuren met houten applicaties zorgen voor een exclusieve, hoogwaardige esthetiek. Een praktische bijzettafel op wieltjes, die dankzij een elegant opgelost functioneel ontwerp bijzonder veel opbergruimte biedt en ook bij volledige belading niet overladen aandoet", luidde de reden voor de onderscheiding van de wagen in de categorie 'Excellent Product Design Kitchen'. 

Meer informatie:
Next125
info@schueller.de 
www.schueller.de 
www.next125.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven