Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Gardero introduceert collectie bij onze oosterburen

Oprichter Henk Jan Bijmolt: "De Duitse vloerenmarkt is heel anders dan in Nederland"

Begin dit jaar heeft online houthandel Gadero door de overname van Q&S Gartendeco in Meppen een vestiging in Duitsland geopend. Hier ligt de focus op houten blokhutten, aluminium overkappingen en hout voor buiten. Nu gaat ook het assortiment binnenvloeren mee de grens over naar Duitsland.Andere vraag

Gadero is in Nederland zowel online als offline dealer van verschillende bekende vloerenmerken zoals Quick-Step, Meister en het Nederlandse merk Floer. "Vanaf eind 2020 zullen we een groot deel van onze laminaat- en click PVC vloeren ook in Duitsland aanbieden", vertelt Henk Jan Bijmolt, oprichter van Gadero. Hij legt verder uit: "De Duitse vloerenmarkt is heel anders dan in Nederland. Verlijmde parket en verlijmde PVC vloeren zijn er bijvoorbeeld minder populair. Dat is de reden dat Gadero in Duitsland voornamelijk de focus zal leggen op click parket en click PVC vloeren en diverse collecties in laminaat."

Uitbreiding winter assortiment
Naast vestigingen in Groningen, Breukelen en in België groeit de van oorsprong houthandel nu ook in Duitsland. "De locatie in Meppen stond de afgelopen 20 jaar bekend als dé plek voor blokhutten en aluminium overkappingen", vertelt Henk Jan Bijmolt, founder van Houthandel Gadero. "Deze producten bieden we natuurlijk ook aan maar we zien ook mogelijkheden voor uitbreiding binnenshuis." Het assortiment wordt daarom uitgebreid met het aanbod van vloeren. Het is bij Gadero Meppen ook mogelijk om producten af te halen.

Gadero verwacht het vloeren assortiment begin november gereed te hebben in Duitsland.

Meer informatie:
Gardero
www.gadero.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven