Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlichtingsfabrikant Ilfari vestigt zich met showroom in ETC Design Center Europe

Maandag 5 oktober jl. heeft verlichtingsfabrikant Ilfari een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg geopend. Ilfari is een gerenommeerde speler in designverlichting. Zij creërt en produceert opvallende, eigentijdse verlichting, waarbij een combinatie wordt gemaakt van Europese hoogwaardige materialen en excentrieke ontwerpen. Met een breed scala aan materialen van verschillende types metaal, mond geblazen glas tot kristallen van het bekende Swarovski, allen vervaardigd met een hoogstaande afwerking.



Het doel van Ilfari is mensen wereldwijd de mogelijkheid te bieden een unieke en inspirerende ruimte te creëren, gebruikmakend van de collectie en op maat gemaakte armaturen van Ilfari. De collectie loopt uiteen van moderne en abstracte armaturen tot zeer luxueuze projectoplossingen met kristal en glaswerk. Ze hebben allemaal één overeenkomst, het zijn conversation pieces.



Naast een presentatie in het ETC is Ilfari op afspraak te bezoeken in Beek en Donk, waar zij in een Inspiration Centre de volledige collectie en mogelijkheden in maatwerk tonen.

Meer informatie:
Ilfari  
info@ilfari.com 
www.ilfari.com

Publicatiedatum: