Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Twee producten bekroond met de German Design Award 2021

"Effecten van de BORA-revolutie is nog steeds merkbaar in de keukenbranche"

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, kijkt nu al uit naar volgend jaar, want de prestigieuze prijs 'German Design Award 2021 – Winner' voor de onlangs gelanceerde BORA Professional 3.0 en de BORA X Pure is zeker. Bij het kiezen van de winnaar was het innovatieve design doorslaggevend.

BORA oprichter Willi Bruckbauer: “Met BORA Professional 3.0 en BORA X Pure hebben we iets heel bijzonders op de markt gebracht en we kijken er al naar uit om voor deze producten meteen twee prijzen in ontvangst te mogen nemen. Met het BORA-principe hebben we een revolutie teweeggebracht waarvan de effecten nog steeds merkbaar zijn in de hele keukenbranche. Daarbij is het nog mooier dat we niet alleen met functionaliteit en techniek kunnen overtuigen, maar ook op het gebied van vormgeving en design niet achterblijven.”

BORA Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel individueel volgens de wensen van de klant kan worden samengesteld. Het designhoogtepunt is de discrete bedieningsknop van RVS met een zwart glazen front en touchoppervlak met wit leddisplay. De verwijderbare RVS ring en het geoptimaliseerde leddisplay creëren niet alleen visueel een meerwaarde, maar vergroten ook het touchoppervlak. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het touchoppervlak aan te raken.

Kenmerkend voor de BORA X Pure is de unieke afzuiging met een opvallend design die iets verzonken in het midden van het kookveld is geplaatst en steeds een andere uitstraling krijgt door eraan te draaien. Dankzij het innovatieve systeem kan het filter makkelijk en snel worden vervangen. De kookveldafzuiging, de kookvelden en de functies worden compact geregeld via een centraal touchbedieningsveld.

Kijk voor meer informatie op www.bora.com/nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven