"Zo kunnen we experience naar een hoger niveau tillen"

Eerste BerryAlloc instore shop geopend

Bij Vloerenwinkel.nl in Rotterdam Hoogvliet is de eerste BerryAlloc instore shop geopend. Dit is in nauwe samenwerking met de familie Weijers, eigenaren van de winkel, gerealiseerd.Op de PVC-vloerenafdeling staat er nu een aparte BerryAlloc LVT shop, waarin de consument alle vinylplanken en -tegels én hun kenmerken kan ontdekken, zoals de akoestische eigenschappen van de nieuwe Pure collectie, de gesofisticeerde en natuurlijke look van de nieuwe Style collectie en de unieke plank- en tegelformaten van de Spirit collectie.

De vloer van de shop bestaat uit een originele combinatie van tegels en planken uit de bestaande collecties, inspiratie voor wie zelf creatief aan de slag wil. Of men nu een doe-het-zelver of een professional is, het innovatieve 360°-kliksysteem, Dreamclick, met uniek vergrendelingsprofiel, laat toe om moeiteloos een vloer te leggen, voor de gewenste inrichting.Daarnaast kunnen ze er ook onze laminaat en high pressure floors vinden in een aparte shop. Met de keuze uit meer dan 150 decoren in de laminaatvloercollecties, kan men er de verschillende formaten en stijlen ontdekken en vergelijken met de Scandinavische duurzaamheid en designs van BerryAlloc’s high pressure floors.

“We zijn enorm trots op deze samenwerking”, vertelt Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland. “Zo kunnen we de brand experience van de eindconsument naar een hoger niveau tillen en hun keuze vergemakkelijken.” Maar het Belgisch merk is al toekomstgericht aan het denken: “We hopen op gelijkaardige samenwerkingen met onze dealers en zo het concept van brandstore verder te ontwikkelen”, zegt Yvonne.

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.