Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Douchezitje en waskom vallen in de prijzen

Het Tuck-Type-zitje, een ontwerp van Gianni Arduini en Marco Frigerio en de waskom Bounce van Monica Graffeo, van EVER Life Design, hebben de BigSEE Product Design Award 2020 in de wacht gesleept in de categorie ‘Home’. De award wordt toegekend aan ontwerpen met een ergonomisch design.

Tuck-Type is een innovatieve interpretatie van het uitklapbare douchezitje. Het ontwerp is stevig, veilig, comfortabel en functioneel dankzij het gebruik van zacht polyurethaan en een geïntegreerd systeem waardoor het zitje na gebruik weer makkelijk in verticale richting ingeklapt kan worden, waardoor er ruimte bespaard wordt in de douche.

Bounce is een waskom met een afgeronde vormgeving, vervaardigd van zacht polyurethaan, een ongebruikelijk materiaal voor in de bakkamer dat het oppervlak een zijdezachte uitstraling geeft en bescherming biedt bij stoten en vallen.

Vanwege de universele en inclusieve benadering waarmee deze producten werden ontworpen, ontvingen zowel Tuck-Type als Bounce al meerdere prestigieuze awards, waaronder de ADI Design Index, een eervolle vermelding voor de XXVI Compasso d ‘Oro ADI (Tuck-Type) en de Prize for Innovation.

BigSEE Award wordt georganiseerd door Zavod Big, een Sloveens non-profit platform, en wordt gehouden in 19 landen in Zuidoost-Europa (Albanië, Oostenrijk, Bulgarije, Bosnië en Herzegovina, Cyprus, Tsjechië, Griekenland, Kroatië, Italië, Hongarije, Kosovo, Noord-Macedonië, Moldavië, Montenegro, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Servië en Turkije).

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven