COREtec Floors geïnstalleerd in gerenoveerde optiekzaak La Vista in Oldenburg

"Dat de vloer in één dag geplaatst kon worden, was voor mij een belangrijk argument"

In de optiekzaak La Vista in het centrum van Oldenburg werden de nieuwe vloeren van COREtec Herringbone geïnstalleerd en dit op één dag tijd. Heel interessant dus voor een snelle heropening van de winkel.  Mevrouw Classen, de eigenares van de optiekzaak, wilde absoluut een visgraatvloer in haar gerenoveerde winkel. Ze kwam daardoor bij COREtec terecht. Het oude gebouw werd gerenoveerd en de eigenares had de vloeren van COREtec® opgemerkt in een woninginrichtingszaak.Mevrouw Classen: "De winkelier van het COREtec verkooppunt was heel lovend over de COREtec vloeren en praatte met heel veel enthousiasme over de vloer. Ik ben alvast heel enthousiast over de geplatse COREtec-vloer. Klanten van onze optiekzaak hebben al gevraagd welk soort vloer dit is en waar we de vloer gekocht hebben, de COREtec-vloer valt blijkbaar in de smaak."

"Het feit dat de COREtec visgraat heel snel kon geplaatst worden en de winkel dus snel terug geopend kon worden, was alvast een van de belangrijke argumenten. Naast natuurlijk de mooie uitstraling van het nieuwe design Bark en het gemak van onderhoud. De visgraatvloer straalt echt klasse uit. COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Dat was belangrijk bij de renvoatie Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. Ook dat was een interessant gegeven. Gezien onze optiekzaak in een drukke winkelstraat gevestigd is, komt er immers heel wat volk in de winkel. Dagelijks onderhoud is dus nodig maar is met COREtec-vloeren zeker geen probleem. Ook voelen de vloeren heel comfortable aan warm aan."

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.